Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Kindercentrum 'Leutje Laiverds'

Contact & wat ouders vinden

Kindercentrum 'Leutje Laiverds'


Beijumerweg 17

9737AB Groningen (Beijum)


Telefoon op locatie Laiverds:

06-23635307

Leutje BSO


Ypemaheerd 49

9736ME Groningen


Telefoon op locatie BSO:
06-51402134

Telefoon Houder/eigenaar


Monique Kruzenga: 

06-22760292


[email protected]

Neem contact op met ons via onderstaand formulier

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt! Je gegevens zijn succesvol ingevoerd.

Wat ouders van 'Leutje Laiverds' vinden

moeder geplaatst op Jan 30, 2020 7:22 PM


beoordeling via kinderopvang.org Bij deze opvang staat het kind echt centraal. Flexibel is het ook echt. De vrijdag voor de nieuwe week voor 17.00 doorgeven. Voor de kinderen is er veel leuks te doen. Zelf heb ik een kind op de Bso en de 0-4 jaar groep zitten. Beide gaan ze elke keer met heel veel plezier heen. Er wordt goed rekening gehouden met ieder kind.

Marijke geplaatst op Oct 20, 2018 1:42 AM


Een plek waar mijn kids de afgelopen 5 jaar met plezier komen. Mijn zoontje heeft zich hier goed kunnen ontwikkelen hij kwam hier toen hij 2 werd. Kwa spraak ging moeizaam maar dat namen de begeleidsters gelijk op zich en maakten daar tijd voor. Ook is hij gevoelig voor prikkels en veranderingen ook daar wisten ze een regelmaat in te krijgen, door veel Praten met mij als ouder en regelmaat en duidelijkheid voor onze zoon. Daardoor was de keus voor opvang voor ons 2 wondertje niet moeilijk uiteraad LEUTJE LAIVERDS!! Ook deze dame komt al bij hun van heel klein tot een pittige tante die 3 jaar is, en eigelijk al klaar is voor school maar zekker klaar is voor leutje BSO! Omdat onze zoom daar op zit komt ze daar vaak en met veel plezier. Al met al zijn wij blij met leutje laiverds op naar nog meer mooie jaren

Annelies Reinstra geplaatst op Oct 5, 2018 10:12 AM


Sinds enkele weken komen wij bij Leutje en het is een warm nest! Vriendelijke medewerkers die met je meedenken en leuke dingen ondernemen met de kinderen. Nadat een andere opvang ineens geen plek voor ons had, kwam Leutje met een perfecte oplossing. Ook het meerdere malen veranderen van dagen/tarief was geen probleem. De intake vragen zijn niet standaard maar persoonlijk! Elke dag dat mijn zoon niet naar de BSO gaat is het "ruzie" omdat hij beslist wil.

Bianca Marulanda geplaatst op Oct 15, 2015 1:43 PM


Hele fijne creatieve BSO waar je kind zich zeker niet zal vervelen. Betaalbaar en zeer deskundige leiding. Ons kind is 100% en wij daarom ook! Absoluut een aanrader als je een leuke BSO voor je kind zoekt!

frank geplaatst op Mar 12, 2015 9:35 AM


Als ouders worden we perfect betrokken bij de ontwikkeling van ons kind op de opvang. Hij wordt behandeld als een individu en niet als een nummer. Hij heeft vanwege een kleine taalachterstand zijn eigen "woordenboekje" welke we thuis en op de opvang bijhouden. De hygiene is super en de kinderen krijgen binnenkort slofjes! De begeleidets zitten vol energie waardoor onze kleine man elke dag voldaan terug naar huis gaat. Al met al een geweldig kindercentrum (gekopieerd van beste-kinderdagverblijf.nl)

broertje/zusjes samen op één groep geplaatst op Mar 12, 2015 9:33 AM


Een klein kinderdagverblijf met lieve mensen waar mijn kinderen met veel plezier heen gaan. Doordat het een kleine organisatie is gaat de communicatie goed en snel. In overleg kan er heel veel. En ook niet geheel onbelangrijk; contracten gaan per uur en niet per dag deel. Dus ondanks de hogere uur prijs scheelt dit honderden euro's op jaar basis.

mama van twee geplaatst op Mar 12, 2015 9:25 AM


Sinds een paar maanden gaat mijn zoon naar de voor en naschoolse opvang van Monique (leutje laiverds). Hij heeft het er ontzettend naar zijn zin en vraagt heel vaak wanneer mag ik weer naar monique. Mijn dochter gaat na de zomer ook heen. Monique is erg flexibel, doet ontzettend leuke creatieve dingen en laat het kind in zijn waarde, gezellig, lief en spontaan. Mijn zoon is ook bij een ander KDV geweest maar ging daar vaak met tegenzin heen en hier vindt hij het fantastisch!!! Ben heel blij met Monique en haar team! Toppers zijn het!! (gekopieerd van marktplaats)

een moeder geplaatst op Mar 12, 2015 9:24 AM


Onze dochter van 3 gaat nu een jaar heen en we zijn zeer tevreden over hoe het allemaal gaat. Ze heeft het daar duidelijk naar haar zin en voelt zich veilig, dat is voor ons heel belangrijk. Ze ondernemen veel leuke dingen met de kinderen. Ze kijken hier echt naar het kind dat in tegenstelling tot haar vorige kinderdagverblijf. Ik werk zelf in de zorg en de flexibiliteit is voor ons ideaal, zo hoef ik alleen de uren op te nemen die ik nodig heb. (gekopieerd van marktplaats)

Esmeralda geplaatst op Mar 2, 2015 12:13 PM


Heel erg leuk de situatie! Zo zie ik leuke foto's van mijn mannetje en wat jullie zoal doen. Ik vind het ook erg leuk om foto's op Facebook voorbij te zien komen van de activiteiten die jullie doen!

Marit Coehoorn geplaatst op Mar 2, 2015 5:53 AM


Wat een goede keuze qua kinderopvang en ook voor de BSO. Mijn beide kinderen gaan met enorm veel plezier naar de lieve leidsters. Door de vaste structuren en vaste leidsters is er veel rust op de groep. De kinderen weten precies waar ze aan toe zijn. Daarnaast is er veel ruimte voor creativiteit en het werken met thema's. Erg leuk. Verder is de opvang ECHT flexibel. Mijn dochter gaat 3 ochtenden van 830-1130 heen en dan betaal ik per ochtend maar drie uren. Dat scheelt een slok op een borrel met veel kinderdagverblijven waar je minimaal 5 uren af moet nemen, ook voor die uren dat je kind er niet is. Als je tijdig aangeeft dat je kind gedurende een week niet op de vaste ochtenden kan komen, maar je op andere momenten opvangen nodig hebt, denken ze altijd mee en is er veel mogelijk. Kortom, wat mij betreft kan ik IEDEREEN met kinderen deze opvang meer dan aanbevelen! Ik ben zeer tevreden!

Mama van Robbedoes geplaatst op Feb 24, 2015 2:44 PM


Wat fijn! Gluren wat mijn zoon dagelijks bij jullie doet! Hij heeft het super naar zijn zin!

Esther en Krijn geplaatst op Aug 19, 2013 4:54 AM


Joehoe! Vrijdag kom ik een paar uurtjes wennen en daarna mag ik echt lekker spelen bij Leutje Laiverds. Ik heb er zin in! Groetjes Krijn

mhuh geplaatst op Jun 18, 2013 8:24 AM


leuk!

Lieve geplaatst op May 18, 2013 12:36 AM


leuke dag gehad zaterdag 11 Mei. Ik hoop dat het in het najaar net zo gezellig word. groetjes mij1

Manja geplaatst op May 22, 2011 3:07 PM


Wat een leuke updates. Tobias wil ook graag met jou picknicken. Maar dat komt helemaal goed want als hij 4 is dan komt Monique hem uit school ophalen. (zo zecht hij zelf) ;)

Lilian Zwikstra geplaatst op May 12, 2010 4:07 AM


Wat een toffe foto's zeg!!! Ik weet dat Kim het echt heeeeeeel leuk vindt bij jou, maar nu kan ik het ook ff zien he., echt super.. Ja Monique, jij bent UNIEK!!!! dikke kus van ons

Gastenboek

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt! Je gegevens zijn succesvol ingevoerd.
0